lawak 1 ♥

cak :D assalamualaikum bloggers sekalian..apa macam hari ni? sihat ke? kalau sihat alhamdulillah lah kn..kalau ta sihat cepat2 la pergi melantak ubat 2..biar cepat sembuh ^^
actually aq tengah bosan ni..ushar2 fb jap tadi..trjumpa plak something yang lawak..ni yang nak share dengan korang ni..meh2 kite gelak same2 xD ready untok gelak ? wiiii~

soaLan Bangang Yg Buat Org Bengang !! Ggrrrrrr !!

1)bile org npk ko baring tutup mate
s: ko tidur ke?
j:tak la,aku training mcm mane nk mati nnt.

2)Imagine ko bwk tv ko yg rosak jmpe technician suro repair,die msti tnye gak:
s: nk repair tv ke?
j:tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2.

3) time ko bgun tido,terus si bodo tnye ko:
s:ko da bangun?
j:ish,aku tgh tdo smbil jln la bodo~

4)kwn ko call phone umah ko:
s:mne ko?
j:sini,kt bus stop!!!

5)diorg nmpk ko kuar dr bilik mandi basah2:
s:ko bru mandi ke?
j:mana ade,aku jatuh dlm lubang jmban td!

6)ko di dlm toilet,pintu berkunci,ade gk org ketuk pintu n tnye:
s: ada org x?
j:(*suare kiut) mne ade org!! taik yg bercakap

da bace? seriously lawak weyh...aq mmg menyampah org tanye soalan2 bo*** mcm ni xD
and lebih kurang mcm ni la aq jawab kalau orang tanye soalan2 pandai mcm ni :3
ok tu je aq na share..papai =)


No comments: